Bliv stolt af din boligindretning

“Skab stilen! – hvad betyder nu det?”

Skal vi til at bestemme for dig, hvad din stil er?

DET skal vi absolut ikke !

Vi kender bare godt den dér frustrerende følelse af, at indretningen ikke helt hænger sammen i hjemmet – med afstemte farver og ting, der er nøje udvalgte (og ikke blot smidt i indkøbskurven på vej til køen i Supermarkedet – i et øjebliks: “dén vil da pynte og lyse op hjemme hos os, og passer vel også meget godt til sofapuderne”).

Det kræver virkelig energi og interesse at følge med i boligmoden hver dag, og for rigtig mange travle børnefamilier, dem med mange arbejdstimer og alle andre med ræs på til hverdag, er det ikke altid dét, der bliver højest prioriteret – men det betyder jo ikke, at vi ikke gerne vil have et hjem, vi er stolte af – og som vi føler os godt tilpas i.

Create the style udvælger skønne ting fra danske og udenlandske leverandører, sammensætter dem og sælger dem som samlede pakker – til dig med en travl hverdag.

Vi ønsker, at du bliver stolt af din boligindretning – så den giver dig en masse igen. Enkelt og ligetil.

Når vi modtager varer, indrettes hele rum eller dele af rum. Derefter tages inspirerende billeder og når sammenhængen i rummet er tilfredsstillende, samles sagerne og en samlet pakke leveres – lige til din hoveddør.

Du skal så bare pakke op, evt. gå ind på webshoppen og finde billedet, du blev inspireret af, og derefter indrette dit rum på samme måde, som du ser – enkelt og ligetil…

Gerne tilsat dit helt eget tvist og lidt personlighed (så JOW, der bliver stadig plads til elskede arvestykker, souveniers fra skønne rejser og ungernes hjemmelavede perleplader).

Din nye indretning vil give dig den helt rigtige følelse – af hjemme og veltilfredshed – du har nu fundet din helt egen stil !

Rigtig god fornøjelse rundt i shoppen

kh Helle

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s